Tandartspraktijk René is uniek in de benadering van tandheelkundige problemen. Het is een vriendelijke plek, waar patiënten op professionele en ethische wijze met zorg worden behandeld. De medewerkers doen hun uiterste best om een uitstekend product te behalen voor elke patiënt op het gebied van een betere gezondheid van het gebit en het lichaam. Vanaf het moment dat de patiënt het gebouw binnenloopt, tot het moment dat hij weggaat en bij ieder contact met ons, wordt hij behandeld met respect, vriendelijkheid en hulpvaardigheid.

over-ons-rene

Tandarts René

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënistes, assistenten en administratieve medewerkers die hier allemaal zijn om u een snelle en vriendelijke service te geven. Wij zijn een multicultereel team, iedereen spreekt Nederlands natuurlijk, maar wij spreken ook Engels, Russisch, Duits, Arabisch, Turks, Roemeens, Hebreeuws, Frans en Italiaans! Alle tandartsen zijn BIG geregistreerd.

Tandarts René van der Bijl, de eigenaar van de tandartspraktijk, is de hoofdtandarts en is belast met de kwaliteitscontrole. Hij werkt al 32 jaar in Osdorp en is de laatste 20 jaar gespecialiseerd als biologisch tandarts. Hij is de inspiratie achter de meer natuurlijke benadering van de tandheelkunde in de praktijk.

over-ons-inna
Tandarts Inna Popova-Hurenkamp
is al meer dan 10 jaar lid van ons team en heeft 20 jaar ervaring als tandarts. Zij is bijzonder bekwaam op het gebied van vullingen, wortelkanaal-behandelingen en kosmetische behandelingen. Ze spreekt Nederlands en Russisch.
Tandarts Athina Georgiou,
Zij is een zeer enthousiaste en bekwame jonge tandarts. Zij vindt het leuk om kinderen te behandelen. Zij spreekt Nederlands, Grieks en Engels.
 
 Gina Aizic use only ani_photo
 Tandarts Gina Aizic
heeft 22 jaar ervaring als tandarts. Haar gebieden van bijzondere expertise zijn vullingen, wortelkanaalbehandelingen alsmede kosmetische behandelingen. Zij spreekt Roemeens, Hebreeuws, Engels en Nederlands. 
Tandarts Ani Pogosian,
werkt ruim twee jaar bij ons.
  over-ons-faith
 Tandarts Alja de Graaff
Preventie assistente
Aicha Fayki
Preventie assistente Faith Addai

 

over-ons-chanel over-ons-karin  over-ons-faith  monique

 

Naast de stoel staan de assistentes Chanel Payne, Karin van der Meulen, Marjo Kuijpers, Faith Addai, Ayla Sahin, Monique Zwaag, Susan van Veen en Gwen Gerritsen.

Onze administratieve team

over-ons-annelies 

Balie medewerkers Annelies Passtoors en Bea Vreeburg.

Praktijk Manager Anca Lacroix  Klanten Service Jos Koster

over-ons-gwen-b

Directeur Gwen van der Bijl